Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bir kuruluşda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve diğer ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çerezlerin topladığı veri anonim hale getirilmiş olur ve öbür internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri üzere, biz bile sitelerimizde alışverişlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you sevimli disable tracking in your browser here:

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile Yangın kapısı istanbul kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en reva paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın kapısı ne bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetçi edilmesini karınerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page